Esti aici Acasa ATHENA
470 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Atena
GPS:
37.9838096, 23.7276527727

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

ATHENA – CAP SUNION 

PELOPONEZ (Nafplio, Epidauros, Micene, Canalul Corint).

PROGRAM:

ZIUA 1 – Miercuri, ora 8.10 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni – check in Aegean Airlines pentru destinatia Athena. Decolare ora 10.40. Sosire la Athena 12.15. Turul Athena cu autocarul pe traseul: Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia cu opriri(vizite) la: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic si schimbarea garzii. Cazare in Athena.
ZIUA 2 (mic dejun). Optional, Croaziera pe Marea Egee (85 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 € – daca se achita in Grecia) cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena. Cazare in Athena.
ZIUA 3 (mic dejun) Excursie in Peloponez. Oprire la Canalul Corint – lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS – teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza  Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene). Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € – daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul – ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA – la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans.Cazare in Athena.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber in ATENA. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee. Cazare in Athena.
ZIUA 5 – Duminica (mic dejun). EXCURSIE LA CAP SUNION (Templul lui Poseidon). Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare – ora  15. Decolare din Athena, ora 17. Sosire la Otopeni, ora 18.45.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  ATHENA August 30, 2017 - September 3, 2017 pret/pers 470 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman ; ● 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ; ● bilet avion Bucuresti – Athena – Bucuresti ; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat in zilele 1, 3 si 5 ; ● excursiile in Peloponez si la Cap Sunion ; ● 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
  ● biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea ; ● taxe aeroport / securitate/check-in, transfer aeroport – hotel – aeroport si comision, in total =145 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania)
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 90 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 €. Grup minim 25 turisti. La inscriere se achita minim 200 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.^ Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Obs - vezi notele 1-18 si 30. Acte necesare – C.I. sau pasaport. Asigurarea medicala e obligatorie.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *