Esti aici Acasa ATENA 7 zile, autocar
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Atena, Grecia
GPS:
37.9838096, 23.7276527727

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

PASTE    ATENA    7 ZILE  (12.04-18.05)

SALONIC-METEORA-CAP SUNION

PARALIA KATERINI–Perla Marii Egee,

statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur

BULGARIA (SOFIA, Manastirea RILA, Veliko Trnovo)

ITINERARIU:

ZIUA 1Marti (ora 06)–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)-Kulata (Grecia). Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare spre Atena  Cazare in Atena.

ZIUA 3 (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Excursie la Cap Sunion, unde se viziteaza Templul lui Poseidon. TIMP LIBER IN ATENA. Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul-ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA-la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans.Cazare in Atena.

ZIUA 4  (mic dejun). Timp liber. Ora 12 plecare din Atena. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile-“Lupta dintre greci si persi”. Popas la Sf. Paraschiva–loc sfant pentru alinarea durerilor. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 5 – (mic dejun). Plecare la Salonic.  Vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre  Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 15 plecare din Salonic. Seara participare la slujba de Inviere la biserica din statiune. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 6  (mic dejun).   Excursie de ˝ zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionisos). Timp liber in Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 7-Luni (mic dejun). Plecare din Paralia Katerini. In Sofia–vizita Catedrala Alexander Nevsky si centrul. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  ATENA April 12, 2017 - April 18, 2017 pret/pers 275 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  PRETUL INCLUDE: ● servicii ghid roman; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, parcari ; · 6 cazari cu mic dejun bufet la hotel 3*.
  Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
  Hotel AKTEON 3*** - situat in centrul statiunii pe malul marii . Camere, pentru 2 persoane, cu: balcon, minifrigider, TV si grup sanitar propriu cu dus. Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala este obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport sau carte de identitate.
  + 70 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru excursiile(fara biletele de intrare) : Muntele Olimp(Litohoro, Manastirea Dionysos), tur oras Salonic,Cap Sunion, Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 130 €. La inscriere se achita minim 100 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *