Esti aici Acasa AMERICA de SUD de VEST
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
America de Sud, Peru
GPS:
-9.189967, -75.015152

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

PERU (Machu Pichu, Nazca-liniile misterioase, Lima, Cuzco, insulele Ballestas si Uros)

Lacul Titicaca-BOLIVIA (La Paz-Valea lunii, Insula Soarelui, Copacabana, Tiahuanco)

CHILE (Santiago, Valparaiso, Arica, Insula Pastelui)

PROGRAM:

ZIUA 1- ora 4-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Air France pentru destinatia Paris. Decolare la ora 6.55 sosire, ora 9.05 la Paris. Ora 10.30-decolare spre Peru, sosire la ora 16.55 in Lima. Cazare in Lima.
ZIUA 1- ora 3-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Decolare la ora 6 sosire, ora 8.05 la Amsterdam. Ora 12.35-decolare spre Peru, sosire la ora 19.15 in Lima. Cazare in Lima.
ZIUA 2 (mic dejun). Tur (5 ore) Lima cu ghid local, include si vizite la: catedrala, Manastirea St. Francisco si Muzeul de arta. Timp liber. Ora20 – deplasare cu autocarul la hotel. Cina cu program artistic peruan.Cazare in Lima.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Pisco. Optional, croaziera in insulele Ballestas-situate in Parcul National Paracas(foci, lei de mare, cormorali, pinguini, etc.). Cazare in Nazca.
ZIUA 4 (mic dejun). Vizita Muzeul Civilizatie Nazca. Optional, survolarea cu avionul pentru observarea liniilor misterioase (vizibile doar din cer).Cazare in zona Abancay.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare pe ruta Andenes-Huarocondo si vizita(1 ora) ruinele fortaretei incase din Ollantaytambo. Deplasare (printr-o zona cu peisaje deosebite) pe valea sacra Urubamba (afluent al Amazonului) la Machu Pichu (fostul oras al incasilor, situat la 2430 m), vizita: Palatul Regal, Templul Soarelui, Palatul Printesei si Templul Lunii. Optional, urcare (nu se recomanda) pe culmea Huayna Pichu(cea mai frumoasa si fotografiata culme din Peru).Cazare in Cuzco(3350 m).
ZIUA 6 (mic dejun). In Cuzco-vizita catedrala si Koricancha(templul Soarelui). In Pisac-vizita piata indiana. Deplasare spre Cuzco – vizita Tambo Machay (baia incasilor) si fortareata incasa Sacsayhuaman (exterior).Cazare in Cuzco.
ZIUA 7 (mic dejun). Plecare din Cuzco. Popas in cel mai inalt punct-La Raya, 4330 m. Deplasare pentru vizita : biserica din

Andahuaylillas-capela sixtina a Americii de Sud,ruinele incase Raqchi si Muzeul civilizatiei Pokara.   Cazare in Arequipa.

ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza : orasul Arequipa (situat la poalele Vulcanului El Misti), Canionul Colca (cel mai adanc din lume), Trecatoarea Condorilor si mormintele sapate in stanca. Cazare in Arequipa  sau Puno.
ZIUA 9 (mic dejun). In zona Puno-vizita Sillustani (mormintele in forma de cilindru) si Lacul Titicaca (lacul navigabil situat la 3850 m, la cea mai inalta altitudine din lume)-plimbare cu barca la insulele plutitoare Uros (unice in lume). Deplasare-trecerea frontierei in Bolivia.Cazare in  Puno(Peru).
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare in Bolivia. Vizita Muzeul Catedralei din  Copacabana-cel mai important loc de pelerinaj din America de Sud.  Vizita Insula Soarelui (lacul Titicaca).Traversarea Lacului Titicaca cu vaporul.  Deplasare in La Paz (situat la 3600-3800 m).Cazare in La Paz (Bolivia). 
ZIUA 11 (mic dejun).  Tur (5 ore) capitalei Boliviei cu ghid local (inclusiv vizita Valea Lunii-peisaj selenar). Timp liber.Optional, cina cu program artistic bolivian.Cazare in La Paz.
ZIUA 12 (mic dejun).  Vizita situl arheologic Tiahuanaco. Deplasare in Chile.Cazare in Arica (Chile).
ZIUA 13 (mic dejun). Tur  (3 ore) Arica cu ghid local, apoi timp liber (in compania ghidului local care ne va insoti pana la aeroport la check in). Transfer la aeroport. Ora 15.45-decolare, sosire in Santiago de Chile la ora 18.10. Tur (90 min) Santiago de Chile cu ghid local.Cazare in Santiago de Chile.
ZIUA 14(mic dejun). Ora 8 – tur (2 ore) Santiago de Chile cu ghid local.  Deplasare (80 km) pe litoralul chilian in Algarrobo (vizita- cea mai mare piscina din lume – San Alfonso del Mar resort) si in Valparaiso (tur 2 ore cu ghid local, include  si  o plimbare cu unul din cele 16 funiculare folosite pentru transportul local si popas pana la ora 19).Cazare in Santiago de Chile.
ZIUA 15(mic dejun). Ora 8-transport in centru. Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 12.45-decolare spre Buenos Aires.  Sosire la ora 14.45. Decolare la ora 16.40 spre Amsterdam.
ZIUA 16 – Sosire in Amsterdam la ora 10.05. Ghidul roman va insoti turistii care vor sa se deplaseze in oras.Decolare spre Bucuresti, ora 20.45. Sosire, Otopeni, ora 00.30.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  AMERICA de SUD de VEST November 4, 2017 - November 19, 2017 pret/pers 2965 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · servicii ghid roman; ● 14 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***; · bilet avion Bucuresti-Lima / Santiago de Chile-Bucuresti; · transport cu minibus cu aer conditionat.
  -orice alte servicii neprecizate in oferta
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 425 є. La inscriere se achita minim 1000 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 100 є. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicalӑ e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Asigurarea medicala e obligatorie. Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *