Esti aici Acasa AMERICA de SUD de EST
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Brazilia, America de sud est
GPS:
-8.783195, -55.49147700000003

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

BRAZILIA(Rio de Janeiro,Sao Paulo,Santos,Curitiba,Barajul Itaipu,Cascavel, Coasta Atlanticului:Caraguatatuba

 Ubatuba,Angra dos Reis,Paraty,Mangaratiba)-Cascada Iguazu -ARGENTINA (Buenos Aires,El Tigre, Posadas)

 URUGUAY(Montevideo,Colonia,Trinidad,Salto)-PARAGUAY(Asuncion,Lacul Ypacarai,San Ignacio)

PROGRAM:

ZIUA 1-Ora 12.00, intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in AIR FRANCE pentru destinatia PARIS. Decolare la ora 14.40, sosire, ora 16.50 la PARIS. Ora 23.20-decolare.
ZIUA 2 (mic dejun). Sosire la Buenos Aires, ora 09.05.Tur(5 ore)Buenos Aires (cu ghid local) cu vizitarea (la final) a zonei turistice Boca (ca Plaka in Atena sau Centrul Vechi in Bucuresti).Timp liber. Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 3 (mic dejun).Deplasare(30 km)cu ghid local in statiunea El Tigre-plimbare (o ora) cu salupa prin delta fluviului Parana si(optional) servirea pranzului.De la ora 14-timp liber (optional, Teatrul Colon-impresionant prin arhitectura interioara) in Buenos Aires.Cina traditionala cu program artistic (Sabor a tango).Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 4 (mic dejun). Ora 7 –transfer in port si traversarea estuarului Rio de la Plata cu vaporul de la Buenos Aires la Colonia (Uruguay) –plimbare pietonala (o ora) prin vechiul oras colonial, apoi deplasare cu autocarul la Montevideo – tur (5 ore, din care 90 min. pt., optional,pranz si  shopping) cu ghid local. Timp liber. Cina traditionala cu program artistic (Candombe).          Cazare in Montevideo.
ZIUA 5 (mic dejun).Deplasare (450 km) la Salto cu popasuri (1 ora) in Trinidad si o ora la intrarea in Young (pentru, optional,  pranz).Cazare in Salto(Uruguay). 
ZIUA 6 (mic dejun). Se traverseaza fluviul Uruguay in Argentina. Se traverseaza Mesopotamia Argentiniana (teritoriul intre fluviile.Uruguay si Parana) de la Salto-Posadas (640 km). Cazare in Posadas (Argentina).
ZIUA 7 (mic dejun). Se traverseaza fluviul Parana in Encarnacion (Paraguay). Deplasare (340 km pana la Asuncion).  Popas (o ora) in San Ignacio (pentru, optional, pranz). Tur (2 ore) Asuncion cu ghid local.Cazare in Asuncion (Paraguay).
ZIUA 8 (mic dejun).Se traverseaza Mesopotamia Paraguayana(teritoriul intre fluviile Paraguay si Parana) de la Asuncion la Foz de Iguazu(320 km). Popasuri (o ora) la Lacul Ypacarai si o ora (pe autostada) pt.,optional, pranz.Se traverseaza fluviul Parana(frontiera Ciudad del Este – Paraguay / Foz de Iguacu). Cazare in Foz de Iguazu (Brazilia).
ZIUA 9 (mic dejun).Se viziteaza (ghid local toata ziua) Barajul Itaipu, apoi partea braziliana a cascadei Iguazu.Cina traditionala braziliana cu program artistic. Cazare in Foz de Iguazu.
ZIUA 10 (mic dejun).Se traverseaza fluviul Iguazu si frontiera in Argentina.Deplasare(30 km) cu autocarul-vizita (cu ghid local) partea argentiniana a cascadei Iguazu:circuitul inferior-apele cascadei se vad de jos in sus,circuitul superior-apele se vad de sus in jos si circuitul cu trenuletul +pietonal pe puntile peste ape la cascada Gatlejul Diavolului (Garanta del Diablo).  Cazare in Foz de Iguazu.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare (600 km) la Curitiba. Popas (o ora) in Cascavel. Se trece prin Guarapuava. Tur by night (o ora) Curitiba cu ghid local.Cazare in Curitiba.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare (380 km) pe autostrada la Sao Paulo, unde ghidul local ne insoteste (pana la plecare) pentru tur (3 ore) si shopping (Bvd. Paulista). Ora 20.30–deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in zona Sao Paulo – Santos.
ZIUA 13 (mic dejun).Ghid local  (4 ore) in Santos. 3 ore  pentru  tur  +  vizite (Muzeul Cafelei  si Stadionul FC Santos – aici a jucat Pele). O ora pt. shopping.Deplasare (300 km) cu autocarul pe Coasta Atlanticului (popasuri, cate o ora, in Caraguatatuba si Ubatuba).Cazare in Paraty.
ZIUA 14 (mic dejun). Plimbare pietonala (o ora) in Paraty. Deplasare pe Coasta Atlanticului prin Angra dos Reis in Mangaratiba-Golful Sepetiba (croaziera 4 ore in insule, din care in 40 min. se viziteaza insula Jaguanum). Deplasare la Rio de Janeiro – popas la Stadionul Maracana (in renovare) si plimbare pietonala pe Sambadrom.    Cazare in Rio de Janeiro.
ZIUA 15 (mic dejun).Ora 8-deplasare (ghid local toata ziua) cu autocarul in orasul vechi-tur pietonal (M-tirea Sao Bento–vizita interior, Piata Praca XV, Palatul Imperial, Biserica Candelaria),apoi cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca si urcare(scari/lift) pe muntele Corcovado la statuia lui Iisus (710 m)–panorama Rio de Janeiro. Deplasare cu autocarul pt urcare cu telecabina  pe stanca(400 m) Pao de Acucar(Capatana de Zahar)-alta panorama  a orasului.Sugestie- cina si show samba (muzica,dansuri) in Plataforma.Cazare in Rio de Janeiro.
ZIUA 16  (mic dejun). Timp liber – plaja si baie sau cumparaturi in Botafogo Shopping Center. Ora 14-transfer la aeroport. Ora 16.40, decolare spre Paris.
ZIUA 17 – Sosire in Paris, ora 7.45. Decolare spre Bucuresti, ora 10.05. Sosire, Otopeni, ora 13.55.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  AMERICA de SUD de EST November 20, 2017 - December 6, 2017 pret/pers 3170 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · servicii ghid roman si ghizi locali; · bilet avion Bucuresti-Londra-Buenos Aires / Rio de Janeiro- Londra -Bucuresti; ● 14 cazari cu mic dejun (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca avand camere, pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,;· transport cu autocar 2 * cu aer conditionat.
  (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 875 €, pentru: a) taxele de : aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, ferryboat (Argentina-Uruguay) si de poduri peste fluvii (Parana, Uruguay, Iguazu); b) 3 cine traditionale cu program artistic (Buenos Aires, Montevideo, Foz de Iguazu); c) 5 excursii in zilele:3 (El Tigre), 13-14 (Coasta Atlanticului), 14 (croaziera din Golful Sepetiba), 15(statuia lui Iisus) si 15(Capatana de zahar); d) biletele de intrare la obiectivele turistice si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.
  -se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 595 €. La inscriere se achita minim 1000 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 100 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii Asigurarea medicalӑ e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Asigurarea medicala e obligatorie. Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *