Esti aici Acasa ALBANIA
190 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Albania
GPS:
41.153332, 20.168330999999966

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

ALBANIA

PROGRAM:

ZIUA 1 – Joi, ora 06–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Ruse-Sofia-Pernik-Kjustendil-trecerea frontierei in Macedonia. Excursie la Veliko Trnovo – popas. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky.Cazare in Skopje (Macedonia).
ZIUA 2 (mic dejun). In Skopje se viziteaza : Casa memorialӑ a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare prin Macedonia pe ruta Tetovo – Gostivar. Trecerea frontierei in Albania. Vizita Tirana: Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea. Pe litoralul albanez se viziteaza Dures (Anfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian).Cazare in zona Dures (Albania).
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe traseul Vlore (popas 30 min)-Sarande–frontiera Albania/Grecia- autostrada.Cazare in Kastoria (Grecia).
ZIUA 4-Duminica, mic dejun. Excursie la Lacul Kastoria (popas în oras pe malul lacului). Langӑ Veria, la Vergina-vizita mormantul lui Filip al II-lea. Traversarea Bulgariei.Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitӑţile vamale, etc.), aprox. ora 24, în Bucureşti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  ALBANIA August 24, 2017 - August 27, 2017 pret/pers 190 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; · 3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .
  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua plӑtii +2%). Supliment single 55 є. La inscriere se achita minim 50 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania sau Carte de Identitate. Asigurarea medicala e obligatorie.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *